MARSØE ApS er din samarbejdspartner indenfor rekruttering, vikarløsninger og outsourcing.

Hos MARSØE møder du mennesker med kompetence og viden, og lysten til at udvikle, såvel som at blive udviklet. Vi brænder for det vi laver og vi ved, hvad vi taler om!

At rekruttere medarbejdere er en vigtig proces i enhver virksomhed, uanset om det er til faste stillinger eller vikarjob. Med MARSØE som sparringspartner, får du og din virksomhed et professionelt rekrutteringsforløb.
Vores opgave er at skabe værdi, undgå dyre fejlansættelser, og samtidig spare dig for at bruge en masse unødige ressourcer i processen. Det skal give mening for alle parter, og det gør vi ved løbende opfølgning og rådgivning.

Vi lever i en tid og i en verden, hvor der i stigende grad bliver brug for kvalificerede medarbejdere, der kan løse en tidsbegrænset opgave. MARSØE har kompetencerne til – effektivt og målrettet – at finde de rigtige vikarer fra dag til dag, inden for en bred vifte af brancher. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne tilpasse sig markedet. Derfor kan din virksomhed også forvente, at vi hjælper med at finde den rette assistance så hurtigt som muligt.

Vi vil udvikle og ikke afvikle! Og det synes vi faktisk vi har gode forudsætninger for at gøre…