Vi tilbyder vikar- og rekrutteringsløsninger til virksomheder inden for Bygge & Anlæg, Lager & Industri og IT & Administration.

Vi har masser af personlighed og engagement og vores kuffert er fyldt op med erfaringer inden for Receptionsservice, Vikarservice, Administrative medarbejdere, Facility Services og faste rekrutteringer inden for alle funktioner.

Vi er kvalitetsbevidste og sætter en stor ære i at levere den bedste service til alle vi møder på vores vej. Vi er drevet af et ønske om succes og vi brænder for at yde den bedste service.

Marsøe ApS er rent fysisk placeret i Hvidovre, men vores ydelser strækker sig over hele Sjælland.
Vi tror på at succes og resultater skabes gennem gode relationer til såvel kunder, som ansatte, som arbejdsgiver, uanfægtet hvilken branche man befinder sig i.
• Vi følger enhver medarbejder til dørs hos kunden, og følger løbende op på at aftalte aftaler bliver holdt!
• Vi vil være en attraktiv virksomhed for både medarbejdere og kunder.
• Inden vi ansætter en ny medarbejder, er de blevet nøje screenet, uanset om det er til et kortere eller længerevarende ansættelsesforhold.
• Alle kandidater har været igennem, mindst en personlig samtale.
• Ingen ansatte vil være i tvivl om vores værdier inden de kommer ud til kunden:

Stabilitet: Vi vil skabe langsigtede og stabile relationer både til vores kunder og til vores kandidater. Gennem et stabilt forhold kan der skabes grundlag for et langt og godt samarbejde.

Fleksibilitet: Akut bemandingsbehov opstår uden varsel, men vi er klar til at løse det for dig så gnidningsfrit som muligt. Vi er fleksible og klar til hurtig omstilling, når der er behov for det.

Tryghed: Tryghed i hverdagen er vigtigt både for vores kunder, kandidater og for os. Vi gør alt for at skabe tryghed via stærke relationer – alt sammen med et personligt strejf.

Loyalitet: Vi ønsker at være loyale over for vores kunder og kandidater, men vi ønsker os de er loyale overfor os. Dette opnår vi kun ved at leve op til vores ansvar, holde hvad vi lover og altid levere kvalitet og super service.