Lyder et fleksibelt arbejdsliv, som noget for dig? – og har du lyst til at prøve kræfter med et vikarjob som et springbræt til noget mere fast? Vi står klar – i dit nærområde – til at finde vikarjobbet, der matcher dine faglige styrker og interesser.
Hos Marsøe ApS har vi erfaringer med vikarløsninger inden for Lager & Industri, Bygge & Anlæg og IT & Administration.

Som vikar bestemmer du selv
Hos Marsøe ApS finder du typisk vikarjob inden for Industri, Bygge & Anlæg eller IT & Administration. Når du opretter dig i vores CV-database, vælger du, hvilken type job du er interesseret i – og under hvilke forhold, du gerne vil være vikar. Vil du for eksempel helst være tilknyttet den samme virksomhed i en længere periode? – eller er det mere dig at arbejde fra dag til dag? Vi hjælper dig med at finde jobbet, som matcher dine kriterier, og derefter er det helt op til dig, om du vil tage imod vikariatet, vi tilbyder dig.

Vi sørger for det praktiske
Som vikar hos Marsøe ApS er du ansat hos os – ikke hos den virksomhed, du laver opgaver for. Det betyder, at vi tager os af alt det praktiske – løn, feriepenge, udbetalinger, osv. Når du tager imod en ny opgave, skal du bare underskrive en kontrakt, og så er du ellers klar til at møde op på dit nye arbejde. Din kontaktperson hos Marsøe ApS vil som udgangspunkt møde ind første arbejdsdag sammen med dig. Er der særlige forhold på din arbejdsplads, der kræver speciel påklædning, kan vi også være behjælpelige med at løse dette. Vores opgave er, at du fokuserer på at gøre det, du er bedst til på arbejdet.

Sådan bliver du vikar
Marsøe ApS er altid på udkig efter kvalificerede mennesker. Du kan oprette dit CV i vores database på vores hjemmeside – eller sende dit CV til info@marsoe-aps.dk. Det er nemt og uforpligtende.
Du bliver efterfølgende inviteret ind til en samtale hos os, hvor vi snakker om dine muligheder, og hvad du kunne tænke dig at arbejde med. Når vi har gjort det, begynder vi at tilbyde dig vikarjob, som passer til dig.

Fordele ved at være vikar hos Marsøe ApS
• Du får frihed til at vælge hvor og hvornår, du vil arbejde
• Du får mulighed for at styrke dit CV og udvikle dine kompetencer
• Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, som kender til virksomhederne og deres behov i dit lokalområde
• Du får udvidet dit netværk
• Du får overenskomstmæssig løn, sygedagpenge, feriepenge, osv.
• Marsøe ApS er medlem af VikarBranchen – en del af DI (Dansk Industri).

Hvis du har oprettet dit CV, kan du logge direkte ind HER